Betaling
Jeg har vundet meget. Hvordan betaler jeg?

Hvordan betaler jeg for en genstand, jeg har vundet?

Hvad er mine betalingsmuligheder?

Kan jeg betale for min genstand fra udlandet?

Hvordan betaler jeg med manuel bankoverførsel?

Hvorfor vises ikke alle betalingsmetoder i Catawiki-appen?

Hvordan betaler jeg for en genstand, jeg har vundet?

Når en auktion slutter, og du har vundet genstanden, kan du betale med det samme ved at:

• Klikke på linket i den e-mail vi automatisk sender dig med lykønskning af dit vindende bud.
  • Eller du kan betale via dine 'Ordrer' på din konto på siden ubetalte ordrer.

Hvis du forbereder dig på at få flere genstande kombineret i den samme forsendelse, skal du vente på, at hver auktion lukker. Læs denne artikel for yderligere detaljer.

Hvad er mine betalingsmuligheder?

Vi understøtter en række betalingsmuligheder hos Catawiki. Dine specifikke betalingsmuligheder afhænger af både din budgivningsvaluta og det land, du bor i.

• Online betaling: iDEAL, Bancontact, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24, PayPal, Apple Pay, Google Pay.
  • Kredit- og betalingskort: Visa, MasterCard, American Express.
  • Bankoverførsel. Bemærk venligst, at hvis du vælger at betale via bankoverførsel, så er det kun europæiske SEPA-kreditoverførsler, der er tilgængelige. For mere information, venligst klik her

Hvis du har problemer med at bruge dit kreditkort, kan du fjerne eller tilføje et kort i dine Indstillinger under Betaling. Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling, bedes du kontakte os.

Kan jeg betale for min genstand fra udlandet?

Selvfølgelig! Du kan betale fra hvor som helst i verden med kredit- eller betalingskort eller en af de andre online betalingsmetoder. Dine nøjagtige online betalingsmetoder varierer afhængigt af dit land.

Hvis du betaler via bankoverførsel, er det kun europæiske SEPA-kreditoverførsler, der er tilgængelige. For mere information om dette, læs venligst nedenfor.

Hvordan betaler jeg med manuel bankoverførsel?

Manuelle bankoverførsler er kun tilgængelige, hvis du byder i euros. Kun europæiske SEPA-kreditoverførsler, er tilgængelige. Stripe, vores online betalingsprocessor, kan ikke behandle SWIFT-overførsler (også kendt som bankoverførsler), og disse betalinger vil hoppe tilbage til din bankkonto.

Hvad hvis min SWIFT-overførsel ikke hoppede tilbage?

Hvis din SWIFT-overførsel ikke hoppede tilbage, bedes du kontakte os og vedhæfte et brev fra din bank, der udtrykkeligt angiver dette. Stripe kan så kontrollere, hvad der skete med betalingen. For mere information, venligst klik her.

Hvad er forskellene mellem SEPA (Det Fælles Europæiske Betalingsområde) og SWIFT (Society for Worldwide InterBank Financial Telecommunications)?

• SWIFT muliggør pengeoverførsler internationalt, mens SEPA-betalinger kun kan foretages inden for SEPA-området.
  • SWIFT-overførsler kan udføres i forskellige valutaer, mens SEPA-betalingerne kun kan foretages med euros.

Hvorfor vises ikke alle betalingsmetoder i Catawiki-appen?

Du bruger sandsynligvis en gammel version af appen, der ikke understøtter alle betalingsmetoder. Du skal blot opdatere appen for at løse problemet.

Naviger til Apple App Store eller Google Play Store, gå til apps-menuen, find Catawiki-appen, og klik på 'Opdater'. Vi har også en detaljeret artikel, der beskriver, hvordan du installerer og opdaterer vores app her.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at slukke og tænde din telefon og sørge for, at dens operativsystem er opdateret. Du kan også altid betale fra en stationær enhed.